anders wester, fotograf göteborg, göteborgsbilder, bilder göteborg  
 

INFORMATION
Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Jag har väl mer eller mindre alltid varit intresserad av fotografi då min pappa alltid bar med sig sin kamera när jag växte upp. Men det var inte först förrän 2006 när jag själv skaffade mig min första digitala systemkamera som jag fastnade för detta med fotografering på allvar. Man kunde ju ta riktigt bra bilder utan att det kostade en förmögenhet. Efter ett par år har man nu blivit en inbiten fotograf med eget företag.
Mina ambitioner är dock inte att bli fotograf på heltid då jag har ett normalt arbete vid sidan om. Jag gör ju detta för att det är så ofantligt roligt och det finns ju ingen gräns hur kreativ man kan vara då det bara är dina egna begränsningar som sätter stopp.

VILL DU VARA MODELL?
Ibland behöver jag modeller för att testa olika idéer. Jag använder mig då av TFP (Time for Print) som betalning. Jag får en chans att testa mina idéer och du får bilder (på papper och digitalt) som du kan använda. Om du tycker detta låter intressant och du känner dig komfortabel framför kameran är det bara att höra av dig på nedan mejl eller telefonnummer.
2022-05-02: Just nu har jag lite idéer och är öppen för förslag. Har en hel del tid i sommar för lite olika projekt.

UPPDRAG
Jag tar fotouppdrag i mån av tid. Hör av er så försöker vi se om det är möjligt att få ihop något.

KÖPA BILDER
Då jag även säljer bilder är det bara att höra av sig om intresse finns så återkommer jag med priser. Jag ordnar så att du får dem på professionellt fotopapper (matt, blankt, satin eller akvarell), canvas, plastfilm, Kapaskiva eller vad du nu önskar!

GÖTEBORGS BILDBYRÅ
Jag har numera en dedikerad hemsida för mina Göteborgsbilder på www.göteborgsbildbyrå.se. Välkommen att ta er en titt.

PARISFOTOGRAFIER
Jag har även en hemsida för mina Parisbilder på www.parisfeelings.com. Välkommen att ta er en titt!

KONTAKT
Nedan har ni mina kontaktuppgifter så hör gärna av er med era önskemål!

Ha en bra dag!

Tel:0761-849260
E-post: info@anderswester.com

All content/pictures copyright © Anders Wester 2023

 

 

anders wester, fotograf göteborg, göteborgsfotografier, göteborgsbilder, barnfotograf göteborg, porträttfotograf göteborg, bilder göteborg